پاك كردن سس گوجه فرنگي با ليمو

قاليشويي وشستشوي فرش

سه شنبه ۰۱ خرداد ۰۳

پاك كردن سس گوجه فرنگي با ليمو

۱۱ بازديد

پاك كردن سس گوجه فرنگي با ليمو

زماني كه در حال خوردن و يا پختن پيتزا يا ماكاروني و يا انواع غذاهاي حاوي سس گوجه فرنگي است ، هستيم ممكن است مقداري از آن روي مبل ، فرش بريزد در اين لحظه به اين فكر ميكنيم كه چگونه قاليشويي و شستشوي مبل را انجام دهيم؟

به محض اينكه لكه سس گوجه را مشاهده كرديد قبل از اينكه لكه به اعماق پارچه مبل يا فرش برسد بايد سريعا اقدام به شستشو ي فرش يا مبل كنيم.

حذف-لكه-سس-گوجه-فرنگي-از-فرش-مبل-قاليشويي

روش اول براي پاك كردن لكه سس گوجه

  • اسفنجي را برداريد و آن را به اب سرد آغشته كنيد.
  • سپس اسفنج را روي لكه بكشيد تا اثرات سس گوجه كمرنگ گردد.
  • در ادامه يك تكه ليمو را روي منطقه آلوده بگذاريد و اجازه دهيد چنددقيقه اي روي لكه بماند.
  • مقدار قابل توجهي آب روي سطح لكه بريزيد و با پارچه يا حوله آنرا شستشو دهيد.
  • بگذاريد فرش خشك شود تا نتايج كار خود را ملاحظه كنيم.

حذف-لكه-سس-گوجه-فرنگي-از-فرش-مبل-قاليشويي

روش دوم براي پاك كردن لكه سس گوجه

  • با استفاده از لبه ي نرم چاقو هر اندازه كه ميشود از سس گوجه را برداريد.(با دقت اين كار را انجام دهيد و حتما از سمت بيرون لكه به داخل برويد تا لكه گسترش پيدا نكند.)
  • سپس آب را مستقيم روي لكه بريزيد و با اسفنجي روي  سطح لكه فشار وارد كنيد تا مواد اضافي جذب اسفنج شود.
  • در ادامه يك پارچه جاذب روي لكه قرار دهيد. و يك قاشق غذاخوري مايع ظرف شويي را در دو فنجان آب سرد تركيب كنيد و سپس فرش را با آب سرد شستشو دهيد.

در مقاله بعدي ما روش هاي ديگر براي پاك كردن لكه سس را خواهيم آموخت...

 

... واحد تحقيق و توسعه قاليشويي اديب ...

قاليشويي اديب با بيش از نيم قرن سابقه بهترين همراه براي شستشوي فرش و شستشوي مبل شما مي باشد .

همراهان گرامي در نظر داشته باشيد ثبت سفارش آنلاين خدمات قالي شويي و خشكشويي مبلمان با20%تخفيف ارائه مي گردد. ارائه خدمات كارخانه قاليشويي اديب در سراسر تهران ، كرج و شهريار صورت ميگيرد.

جهت ثبت سفارش آنلاين در هريك از شعبات قاليشويي اديب همين حالا اقدام كنيد:

قاليشويي كرج ، قاليشويي شهريار، قاليشويي غرب تهران،قاليشويي شرق تهران،قاليشوي جنوب تهران،قاليشويي شمال تهران

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.